skip to Main Content
(+45) 33 93 15 18 │ Press here for englishGo to english website

Hvorfor hedder vi Minerva Advokater?
Gudinden Minerva var en af de vigtigste guder fra antikkens romere.

For romerne stod Minerva for lærdom herunder jura, flid, håndværk og kunst.

Da de jordbundne romere i det andet århundrede erobrede Grækenland, som havde udspillet sin rolle i verdenshistorien, overtog de også den varierede og kulørte græske gudeverden.

Romerne fik således smeltet grækernes Athena og dennes mytologi sammen med deres egen gamle gudinde Minerva, som blev dyrket på lige fod med hovedguderne Jupiter og Juno i Rom, indtil kristendommen blev den dominerende religion i romerriget.

Da vi værdsætter disse dyder højt her på kontoret, mener vi, at vi ærer Minerva ved at bære hendes navn og vise hendes billede. Vi hylder desuden mangfoldighed, bæredygtighed og det værdigrundlag, som de internationale menneskeretlig konventioner fastslår og vi hylder princippet ”Corporate Social Responsibility” (CSR)

Vi har oprindelig været i kontorfællesskab på adressen Rådhuspladsen 59, hvor advokat Ole Olsen senior, barnebarn til stifteren af Nordisk Film i 1969, etablerede advokatvirksomhed, indledningsvis på Rådhuspladsen 77, senere fra Rådhuspladsen 59, hvor virksomheden tidligere havde til huse sammen med Advokatfirmaet Oppenheim, Lund & partnere.

Back To Top